DRIVE NORWAY

VOLGEBOEKT

DD Driving Events en Noorwegen is een gelukkig huwelijk. Hier is ooit ons reisavontuur begonnen en we komen er nog steeds ieder jaar terug om geweldige reizen te maken.

Voor ons DD Driving Event in Noorwegen van 2019 hebben we een selectie gemaakt van, wat wij, de mooiste routes door Noorwegen vinden. In deze trip ga je de highlights van Noorwegen zien via de allermooiste routes. Noorwegen is een aaneenschakeling van bijzondere natuurgebieden die je nergens anders in Europa gaat aantreffen.

Door het jarenlang uitzetten van routes hebben we ook veel bijzondere plekken in Noorwegen ontdekt die je niet snel zult treffen in de toeristische routes. Maar natuurlijk laten we je ook de highlights van Noorwegen zien zoals de Trollstigen, de Route 55 en de Aurlandsvegen. Deze hoogtepunten hebben we op zo’n mooi mogelijke manier aan elkaar gekoppeld. Het is een waar stuurparadijs om met je sportauto naar toe te gaan. Het wegennet is geweldig en in de meest ruige gebieden tref je nog steeds fantastische wegen aan. Wil je 5 dagen fantastisch stuurwerk en een van de allermooiste landen ter wereld? Dan is Noorwegen een aanrader!

https://youtu.be/tV7z_FrQq-Q

VOOR WIE?
Deze autoreis is voor iedereen die van mooi en/of sportief autorijden houdt! Er zijn nog tal van gebieden waar het nog echt lekker sturen is, waar mens en machine tot het uiterste kunnen gaan. Daar hebben wij prachtige reizen uitgezet voor onze autoreizen met veel afwisseling in de routes. En wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je de kwaliteiten van je auto écht ervaren. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee. 

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reizen worden uitgewerkt in mooie routeboeken in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen zoals straatnamen, plaatsen en wegnummers. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag is geïnstalleerd. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.

BEGELEIDING:
De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is meer dan 25 jaar professioneel rij- en racetrainer van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren. Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally- en circuitevents voor DD Driving Events en heeft opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.

DATUM EN PRIJZEN:
Maandag 2 tot en met zondag 8 september 2019.
We ontmoeten elkaar op maandagmiddag om 16.00 uur in de haven van Frederikshavn en je bent op zondagmorgen 09.00 uur weer terug in de haven van Frederikshavn.

Prijs op basis van HP voor een 1-persoonskamer € 1995,00 p.p.
Prijs op basis van HP voor een 2-persoonskamer € 1795,00 p.p.

AANMELDEN:
U kunt zich aanmelden via het contactformulier. Geef graag aan om hoeveel personen het gaat en of u een binnen- of buitenhut wilt.

https://www.dolfdekking.nl/contact/