dolf dekking

events

DD  Driving Events zorgt voor goed georganiseerde events voor automerken en dealers

DOLF DEKKING

EVENTS

Op het gebied van auto evenementen kun u bij DD Driving Events terecht. Hierbij moet u denken aan toertochten, rallytoertochten, driftdagen, circuitevenementen of introducties van nieuwe automodellen. Maar dat kan een small Group rijtraining zijn. Of een toertocht in het buitenland met bijvoorbeeld een bezoek aan een autofabriek. Voordat we beginnen met het regelen en organiseren is het noodzakelijk het ‘waarom’ goed in kaart te brengen. Wat is het doel van uw evenement. De doelstelling formuleren is dan ook de start van onze organisatie voor uw evenement. Hieronder geven wij u diverse voorbeelden die wij onder andere de afgelopen jaren hebben georganiseerd.

MEER DAN 30 JAAR ERVARING IN RIJTRAININGEN EN EVENTS

VEEL AUTO IMPORTEURS EN DEALERS GINGEN JE VOOR

INCLUSIEF GRAFISCH WERK 

DE BESTE INSTRUCTEURS STAAN VOOR JE KLAAR

CIRCUIT- EN RALLY EVENTS

WIJ VERZORGEN EVENTS VAN A TOT Z

PORSCHE “INTO THE FRAME” TOERTOCHTEN
Porsche had een evenement waaraan rijders met een klassieke Porsche konden deelnemen. Deelnemers konden vanaf alle Porsche dealers in Nederland een toertocht rijden. Tijdens deze rit stond topfotograaf David de Jong langs de weg en maakte van iedere deelnemer een foto. Deze kregen de deelnemers mee en van alle foto’s is het boek “Into the Frame” gemaakt. Voor deze opdracht hebben wij de routes uitgezet en verwerkt tot pdf-routes en de fotolocaties uitgezocht.

PORSCHE 24 TOERTOCHTEN
Porsche Nederland heeft een Porsche 24 app. Deze app is speciaal voor Porsche rijders om het rijden met hun eigen auto mogelijk nog leuker te maken. Voor deze app hebben wij diverse routes in Nederland en België uitgezet en verwerkt in een bol-pijlroute. De route is vanuit de app te downloaden.

RALLY TOERTOCHTEN
Voor diverse bedrijven organiseren wij rallytoertochten. Voor deze evenementen zetten wij prachtige landelijke routes uit. Deze verwerken we in een mooi op maat gemaakt routeboek. Voor deze dagen kunnen wij alles verzorgen. Wij regelen locaties, begeleiders, foto- en videografen en goodiebags. Alles aangepast aan wens van de opdrachtgever en binnen het afgesproken budget.

Een greep uit onze opdrachtgevers zijn Porsche Centrum Twente voor toertochten, Porsche Centrum Eindhoven voor Ladies rally’s, BMW en Mini dealer Hans Severs, Kroymans Ferrari voor toertochten, Gaspedaal.nl voor rallytoertochten, Lamborghini / Bentley voor toertochten.

FERRARI 70 Y EVENT
Voor Kroymans Ferrari hebben wij een toertocht verzorgd voor het 70-jarig bestaan van Ferrari. Hiervoor hebben we de route uitgezet, routeboeken gemaakt, locaties geregeld en het hele evenement begeleidt. Dit was een zeer groot evenement dat zeker door 20.000 mensen is bezocht en veel landelijke pers en tv-programma’s heeft gehaald.

INTRODUCTIE EVENTS VOOR PR BUREAU COMMS
Voor het PR bureau COMMS zetten wij regelmatig routes uit die nodig zijn voor introducties van nieuwe modellen. Maar werken ook mee aan perspresentaties voor televisie of magazines. De introducties kunnen op de openbare weg georganiseerd worden maar ook op testcircuits, 4×4 terreinen of in het buitenland.

PRIVATE TOURS
We organiseren ook roadtrips in het buitenland voor kleine groepen. Als voorbeeld hebben wij dit jaar een rondreis door de Dolomieten inclusief een private tour door de Lamborghini fabriek. Aan deze reis doen 10 personen mee en geeft Dolf Dekking tijdens deze rit prive rijtrainingen aan de rijders. Wij hebben veel routes liggen maar maken ook routes op maat. Hierbij verzorgen wij alles; reserveringen hotels, tomtom navigatiesystemen, routeboek op maat, goodiebags en begeleiding.

groep mensen bij de Rheinfall tijdens dolf dekking driving events tour