dolf dekking

FRIESE HAVENSTEDEN

Heerlijke toeren door de historische havens

DOLF DEKKING

FRIESE HAVENSTEDEN TOERRIT

DONDERDAG 13 MEI

Nog niks gepland op Hemelvaartsdag? Ga dan mee met de Friese Havensteden toerrit! In deze toerrit laten we je graag alle historische havenplaatsen zien die ooit aan de woeste Zuiderzee lagen. We rijden langs plaatsen die in de afgelopen eeuwen rijke hanzesteden waren met prachtige havens en monumentale panden. Maar ook door de echte oude vissersdorpjes. 

De toerrit is geheel verzorgd. We starten de toerrit vanuit Heerenveen 10.30 uur met koffie en een Friese lekkernij. Je ontvangt de toerrit tas met hierin het routeboek. Voor diegene die niet willen navigeren op bol-pijl hebben we een tomtom navigatiesysteem waarop de route staat geïnstalleerd. Aan jou de keuze hoe je deze toerrit gaat rijden.

Tijdens de rit komen we langs een picknick plaats waar we ons kleedje openslaan en gaan genieten van de picknickbox die je ontvangt. We sluiten de toerrit af in de mooie Nieuwe Willemshaven in Harlingen waar we de tomtoms en kleedjes weer in ontvangst nemen. 

We schakelen zoveel mogelijk mee met de huidige regels. Mocht het weer mogelijk zijn om met een groep gebruik te maken van een terras dan zullen we dit zeker weer doen!

Lengte: 140 km

10.30 - 15.00 UUR

Prijs per equipe  € 195,00

MEER DAN 30 JAAR ERVARING IN RIJTRAININGEN

MEER DAN 30.000 AUTOLIEFHEBBERS GINGEN JE VOOR

DÉ SPECIALIST IN HET UITZETTEN VAN MOOIE HOLLANDSE TOERRITTEN

DE BESTE INSTRUCTEURS STAAN VOOR JE KLAAR

GROOTSTE IN NEDERLAND IN OPENBARE WEG RIJTRAININGEN

DE HELE TOERRIT IS GEHEEL VERZORGD