GRAND TOUR DOLOMITI

Uniek, dat is het Dolomieten gebergte in Italië. Met de specifieke witte scherpe bergtoppen en de geweldige routes die hier omheen lopen is dit gebergte absoluut een van de mooiste ter wereld. Het staat terecht op de Unesco werelderfgoed lijst.

Deze trip is voor de liefhebbers van het Dolce Vita gevoel. Genieten van de sportauto, rijden over de mooiste wegen van de Dolomieten en overnachten in de luxueuze Mountain hotels in dit gebied. 

De Grand Tour Dolomiti gaat 4 dagen lang grotendeels door het oostelijke gedeelte van dit gebergte. Dit staat bekend als de “echte’ Dolomieten met de fantastische witte bergtoppen en waanzinnige uitzichten. Per dag rijden we gemiddeld 250 km en reken op geweldig stuurwerk. Uitgezet door Dolf Dekking, die echt expert is in het verbinden van mooie routes zonder dat je over snelwegen of hele drukke gebieden rijdt. Highlights in deze Grand Tour Dolomiti zijn zeker het Marmolada gebergte, de Sella Ronda met passen als de Pordoi, Sella en Campolongo. Na een prachtige dag sturen is het fijn bijkomen met een cava bij je luxe hotel en in de avond met een fantastisch diner. 

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reizen worden uitgewerkt in mooie routeboeken in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen zoals straatnamen, plaatsen en wegnummers. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden. 

BEGELEIDING:
De reis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is professioneel rij-en race instructeur van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren.  Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally-en circuitevents voor DD Driving Events en heeft verder opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje.

DATUM EN PRIJZEN
Van 10 juni t t/m 15 juni 2019.

Prijs voor double room op basis van half pension is € 1575,- per persoon.
Prijs voor een eenpersoonskamer op basis van half pension is
€ 1840,- per persoon.

Wij zoeken met zorg de koffiestop- en lunchlocaties uit. Hieraan kunt u optioneel gebruik van maken.

 

 

U kunt zich aanmelden via het contactformulier. Geef graag aan voor hoeveel personen het is en welk type kamer (single / double )

https://www.dolfdekking.nl/contact/