HARZCORE

DUITSLAND

HARZCORE

26 - 29 SEPTEMBER 2024

Welkom in het adembenemende Harz gebergte, een gebied vol bossen, bochten en avontuur! Deze regio, gelegen in het hart van Midden-Duitsland, strekt zich uit over een oppervlakte van 100 bij 40 km. Ooit beroemd om zijn mijnbouwactiviteiten, heeft de Harz nu een nieuwe reputatie opgebouwd als een waar paradijs vol stuurmanswegen. Hier vind je een overvloed aan rustige bosrijke wegen waar je met je sportauto heerlijk kunt rijden. Geen enkele route in de Harz zal je teleurstellen. Maar de Harz biedt meer dan alleen spectaculaire wegen. Dit gebied herbergt ook prachtige natuurlijke landschappen, schilderachtige dorpen en heerlijke hotels. Dus geen stoffige toerrit maar een echte Harzcore tour waar je met je sportauto heerlijk kunt genieten!

PROGRAMMA

PRIJZEN EN VRAGEN

Single room   € 1675,00

Double room  € 2895,00

Inclusief zijn:

3 hotelovernachtingen in een mooi hotel met spa afdeling
3 x ontbijt
3 x diner incl. drankarrangement
3 x lunches incl. drank*
3 x koffiestops
goodiebag met routeboek

* wij bieden tijdens de lunches geen alchohol aan

De exclusief uitgezette reis met begeleiding inclusief routeboek en de mogelijkheid om de routes op eigen navigatie te rijden via de navigatieapp. 

Wil je tijdens de reis een korte rijtraining volgen? Dat kan want (Porsche) rijtrainer Dolf Dekking stapt graag bij je in de auto je tijdens deze prachtige reis te trainen en om nog meer plezier uit je auto te halen. 

We rijden per dag tussen de 275 – 300 kilometer.

We starten de dag met een goed ontbijt en om 9 uur houden met een rijdersbriefing bij het hotel. Daarna gaan we van start, je hoeft niet met elkaar op te rijden. Gelijkgestemden weten elkaar altijd te vinden.  Omstreeks 10.45 uur maken we een koffiestop en vanaf 13.00 uur is er de lunchstop. Je hoeft niet op elkaar te wachten, je kunt starten en vertrekken wanneer je zelf wilt. 

De finish bij het hotel is gepland tussen 16.00 en 16.30 uur. Het exacte schema kan variëren, afhankelijk van jouw persoonlijke rijtempo en eventuele tussenstops bij uitkijkpunten en andere hoogtepunten langs de route.

Elke avond genieten we gezamenlijk van het diner, dat geserveerd wordt vanaf 19.30 – 20.00 uur.

Je kunt de reis op navigatie rijden. Dit doe je door in te loggen op onze navigatie-app in te loggen. Hierin staan alle routes per dag uitgewerkt, zodat je deze direct vanaf je telefoon of Apple CarPlay kunt volgen. (De kosten voor het gebruik van de app zijn ongeveer € 5,00. Dit gaat via de App Store)

Naast de navigatie-app ontvang je bij de start ook een reistas met een reismagazine. Hierin staat de volledige route uitgewerkt in het bol-pijl systeem, inclusief alle aanwijzingen, zoals richtingen, adressen, plaatsnamen en wegnummers. Dit is vooral leuk voor rijders die graag samen door een reis heen navigeren.

Wanneer je de navigatie-app gebruikt, heb je het routeboek alleen nodig voor de adressen van de stops en de hotels. Natuurlijk kun je ook in het routeboek leuke highlights vinden om tijdens de reis te bezoeken. Wij adviseren om van beide opties te combineren. 

Onze autoreizen zijn speciaal ontworpen voor liefhebbers van sportauto’s en het plezier van het rijden. Je hebt de mogelijkheid om de reis solo te maken of om samen met een partner, vriend, broer of kind als equipe deel te nemen.

In de Curve Party overnachten we alle dagen in een uitstekend 4-sterren hotel met een mooie spa afdeling.

Na je boeking ontvang je een overzicht met alle relevante informatie over de het hotel. 

Dolf Dekking is een erg gezellige reisleider maar daarnaast ook één van de allerbeste rijtrainers van Nederland. Hij stapt tijdens de reis graag bij je in de auto om je auto nog beter te leren kennen en te werken aan je driving skills. Je kunt een korte rijtraining (gratis) volgen en waar is dit nu mooier dan over de mooiste wegen in Europa?

*Mocht Dolf tijdens de reis nodig zijn voor b.v. een wegomleiding of iets van die orde dan heeft dit voorrang op de rijtrainingen.

 

Ruim voor vertrek ontvang je een nieuwsbrief met hierin alle laatste informatie voor de reis. Hierin tref je alle hotel locaties, de deelnemerslijst, de highlights in deze reis, informatie over het installeren van de navigatie app en de informatie voor de lunches. We maken ook een groepsapp aan waarmee we tijdens de reis contact met elkaar kunnen houden. En natuurlijk voor het delen van leuke foto’s. Je ontvangt voor vertrek een uitnodiging voor de groepsapp. 

Een annulering moet altijd via dit e-mailadres gedaan worden: info@dolfdekking.nl. Is de annulering binnen de annuleringsperiode? Dan boeken wij de gedane betaling terug. Doe je dit na de annuleringsperiode? Dan gelden de boekingsvoorwaarden. Deze kun je hier nalezen: boekingsvoorwaarden.

*Voor een annulering kun je de reiskosten met een geldige reden via een annuleringsverzekering terug vragen. 

Belangrijk:
Soms kunnen wij een vervanger voor je vinden via onze wachtlijst. In dat geval brengen wij € 150,00 administratiekosten in rekening voor de geannuleerde reis. 

De wachtlijst kan een optie zijn om een vervanger te vinden, maar dit is géén garantie. Indien het niet lukt om een vervanger te vinden, zijn we genoodzaakt om de annuleringskosten conform de boekingsvoorwaarden in rekening te brengen.