HIGHLANDS

Ja, de Highlands zijn echt zoals het Schotland in je verbeelding. De landschappen zijn net filmdecors met dorpjes waar de tijd heeft stil gestaan en natuurparken met prachtige routes erdoor heen. Go Scotland als je van het pure stuurwerk en natuur houdt!

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Het wordt vijf dagen lang genieten in deze autoreis door grotendeels de Highlands van Schotland. We rijden vanuit Newcastle naar de westkust waarna we doorrijden naar de Westkant van Schotland. Highlights tijdens deze trip zijn het Kielder Forest park, de prachtige kustroute aan de westkant naar Inverness, het Loch Lomond- en Trossachs national park, de Ben Nevis, Lochness en een overnachting in Edinburgh hoort er zeker bij. 

VOOR WIE?
Deze autoreis is voor iedereen die van mooi en sportief autorijden houdt! Er zijn nog tal van gebieden waar het nog echt lekker sturen is, waar mens en machine tot het uiterste kunnen gaan. Daar hebben wij prachtige sportieve reizen uitgezet voor onze roadtrips met heel veel afwisseling in de routes.  En wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je de kwaliteiten van je auto écht ervaren. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee. 


ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reizen worden uitgewerkt in mooie routeboeken in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen zoals straatnamen, plaatsen en wegnummers. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden. 

BEGELEIDING:
De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is professioneel rij-en race instructeur van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren.  Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally-en circuitevents voor DD Driving Events en heeft verder opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor  auto’s en autorijden.


DATUM EN PRIJZEN:
Maandag 29 april t/m zondag 5 mei 2019

We ontmoeten elkaar op maandag 29 april 2019 om 15.00 uur in de haven van IJmuiden. De trip eindigt op zondagmorgen 5 mei om 09.30 uur wanneer we terugkomen in de haven van IJmuiden.

Single room op basis van half pension  € 2025,00
Double room of Twinroom (indien beschikbaar) op basis van half pension € 1795,00 per persoon.

Deze prijs is op basis van 2 persoonshut binnenhut met een DFDS overtocht. Je kunt een upgrade aanvragen naar een luxere buitenhut. (op basis van beschikbaarheid).

Inclusief in deze autoreis zijn de bootovertocht op basis van half pension, de hotelovernachtingen in uitstekende hotels op basis van half pension, de begeleiding, een routetas met een o.a. een gedetailleerd routeboek, een tomtom navigatiesysteem in bruikleen met alle routes per dag geïnstalleerd. De koffiestops en lunchlocaties worden met zorg uitgezocht en geboekt voor onze groep. Hier kunt je optioneel gebruik van maken. Hiervan ontvang je informatie na het boeken.

AANMELDEN:
Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Geef graag aan of het om een single of double room gaat.