We hebben dit jaar van de nood een deugd gemaakt. De afgelopen tijd was het niet mogelijk om in het buitenland te rijden. We zijn toen direct gestart met het rijden van toerritten door Nederland. En dit is zo’n succes dat we hier zeker mee doorgaan.

We vullen deze toerritten per maand aan op onze agenda. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze toerritten? Download dan de Wix app en hier zie je als eerste de nieuwe ritten en kun je ook direct boeken. Dit gaat via onderstaande link:

Voor de maand juli hebben we de volgende dag evenementen:

Zaterdag 25 juli | Toerrit Groene Hart

Een geweldige route waarbij je direct snapt waarom dit het Groene Hart heet. We rijden over prachtige weggetjes door het weidegebied en langs de riviertjes. Onderweg hebben we een erg mooie lunch bij De Polderkeuken met een 3-gangen lunch van chefkok Frank Streefland.

De start is om 10 uur bij Real Art on Wheels in Burgerveen. Na een welkomstwoord met koffie en lekkers gaan we op pad. De route eindigt rond 15.oo uur weer in Burgerveen.

UITVERKOCHT

Vrijdag 7 augustus | Toerrit Utrechtse Heuvelrug

Even lekker uitwaaien aan het einde van de middag op een mooie zomerdag? Ga dan mee met de toerrit over de Utrechtse Heuvelrug. We starten om 16.00 uur in Soestduinen en laten je graag de mooiste weggetjes in dit prachtige gebied in het midden van het land zien. We komen door pittoreske plaatsjes als Amerongen, Langbroek en Lage Vuursche. We eindigen deze rit met een lekkere biefstuk die we opeten in de Soesterduinen op een picknickmatje. Hoe mooi wil je je uitzicht hebben?

Aanmelden gaat via de app: http://wix.to/zMALCrI of via info@dolfdekking.nl

Deelname kost € 169,00 per equipe. Inclusief is de prachtige toerrit met begeleiding, de goodiebag met mooi uitgwerkt routeboek maar ook een tomtomnavigatiesysteem in bruikleen waarop de route staat, snacks en drankjes en het 2-gangen diner inclusief drank.

Zaterdag 22 augustus | Toerrit Culinair Zuid 

Na de succesvolle Culinair Zuid picknickeditie kon een 2e editie niet uitblijven. We hebben weer een volledig nieuwe route uitgezet door de prachtige Brabantse landschappen. En deze keer sluiten we de toerrit af met een heerlijke culinaire 3 ganzenlunch bij sterrenkok Wouter van Laarhoven van Restaurant Alma.

De start is om 10 uur bij Porsche Centrum Eindhoven in Oirschot. Hier ontvang je onder het genot van koffie en een (uiteraard) Brabants worstenbroodje je goodiebag voor deze toerrit. Hierin het mooie uitgewerkte routeboek en een tomtom navigatiesysteem waarop de route staat geïnstalleerd. Aan het einde van de rit lunchen we in Oisterwijk. De toerrit is om 15.00 uur afgelopen.

Deelname kost € 250,00 per equipe voor deze volledig verzorgde toerrit.

Aanmelden gaat via de app: http://wix.to/zMALCrI of via info@dolfdekking.nl of meld je aan via de whatsapp op 06-28529204.

Zondag 23 augustus | Toerrit Hoge Landen

Ga mee met de verrassende toerrit Hoge Landen. We laten je heel graag de mooiste weggetjes en natuurgebieden zien in Groningen en Friesland. Een verrassende route waar het geweldig sturen is. We komen door mooie dorpjes als Garnwerd , Zuidwolde, Moddergat en Dokkum. Bij Moddergat moet je absoluut even de auto uit om het natuurgebied bij de Waddenzee te bewonderen. Tijdens de toerrit lunchen we in de appelboomgaard bij het in Groningen wereldberoemde Café Hammingh.

De start is om 10.30 uur bij Café Hammingh in Garnwerd. Hier ontvang je onder het genot van koffie en heerlijk gebak je goodiebag voor deze dag. Hierin het routeboek en een tomtomnavigatiesysteemm in bruikleen waarop de route al staat geïnstalleerd. Uiteraard ook wat snacks en drankjes zitten in deze tas. Onderweg stoppen we voor de 3 gangen lunch en de route eindigt in Dokkum.

Deelname kost € 225,00 per equipe voor deze volledig verzorgde toerrit.

Aanmelden gaat via de app: http://wix.to/zMALCrI of via info@dolfdekking.nl of whatsapp op 06-28529204.

 

De agenda wordt bijna wekelijks aangevuld met nieuwe toerritten.