Op dit moment is het nog niet mogelijk om in het buitenland te rijden. Maar gelukkig kunnen we wel op kleine schaal routes in Nederland rijden.

We hebben mooie toerritten uitgezet door Nederland. Lekker toeren in kleinere groepen, alles gewoon netjes volgens de geldende rivm-voorwaarden. Maar de horeca is natuurlijk nog dicht. Om toch de gebruikelijke verzorging te geven die iedereen van ons gewend is zijn we een leuke samenwerking aangegaan met Xander Hasaart van Par Hasard.

Speciaal voor onze toerritten heef hij een geweldige picknick samengesteld! Wat dacht u van een stokbroodje met Maastrichtse paté van slagerij Franssen, een gazpacho van Le Salonard, een heerlijk punt Limburgse rijstevlaai, een vers sapje, een super salade en nog gemengd vers fruit? Dus sla straks het bijgevoegde kleedje maar uit en geniet van de lekkere picknick en mooie uitzicht in deze toerritten.

Maar, we hebben er nog 1! Een heerlijke namiddagrit, over de Utrechtse heuvelrug. We komen door mooie dorpjes als Amerongen, Bosch en Duin en de Lage Vuursche. Als afsluiter rijden we door de ‘drive-in’ bij de Eetvilla en slaan ons kleedje dan uit in de prachtige Soesterduinen.

We hebben speciaal een app aangemaakt voor deze toerritten. Hierin tref je per 2 weken alle data aan voor de ritten die we gaan rijden, zoveel mogelijk gepland met de goede weersverwachtingen in die periode. Aanmelden gaat ook via deze app. Onzin erin zetten in de (besloten) groep uiteraard ook.

Je kunt je voor de toerritten aanmelden via de app. Hierbij de link om u aan te melden voor deze app:

http://wix.to/zMALCrI

Lukt het niet? Stuur even een bericht en we sturen een uitnodiging voor deze app toe via whatsapp.