I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am message box. Click edit button to change this text.

vrouwen in ladiesrally

Wat is het? 

Op zondag 26 september organiseren we weer de Rally4Ladies. Wat is de bedoeling? Neem de leukste auto mee die je kunt vinden; je hippe mini, je oude lelijke eend, je Porsche cabrio of je eigen-niet-te-evenaren-nooit-in-de-steek-latende-autootje, het maakt niet uit!

Coureur zoekt navigator 

Zoek een teamgenoot waarmee je deze dag een equipe gaat vormen; je vriendin, collega,dochter of moeder. Eén wordt de bestuurder en de ander gaat navigeren. Én bedenk een unieke teamnaam.  Het thema van 2021 maken we binnenkort bekend. Je hebt vast nog wel iets leuks in je kast hangen wat voldoet aan dit thema dus klaar ben je!

Bolletje-Pijltje?

Een rallytoertocht is een behendigheidsrit op de openbare weg met je eigen auto. Het draait daarbij niet om snelheid maar om navigeren en opdrachten oplossen en uitvoeren. Een equipe bestaat uit een bestuurder en een navigator. Met een routeboek in het bolletje-pijltje systeem moet ieder team zich door deze route heen werken en de opdrachten zien te voltooien. Reken op rijplezier, competitie en teamwork en dit op de mooiste weggetjes door Nederland.

We ontvangen je voor de rally met koffie en lekkers. Tijdens de rits er een mooie lunch op een prachtige locatie. De dag eindigen op een locatie die we uiteraard niet bekend maken met een eindfeest. Dee winnaars van de rally en de originaliteitsprijs zullen gelauwerd gaan worden.

Kosten voor deze volledig verzorgde rallytoertocht zijn € 225,00 per equipe.

Opgeven?

Natuurlijk wil je meedoen aan deze fantastische rally. Dit gaat via onze WIX app. Via deze link kom je op deze app.

http://wix.to/zMALCrI