Ladies Rally 2019

Op zondag 29 september organiseert DD Driving Events weer de Ladiesrally, dit jaar de Ab Fab Edition!

Wat is de bedoeling?

Neem de leukste auto mee die je kunt vinden; je hippe mini, je oude lelijke eend, je Porsche cabrio of je eigen niet-te-evenaren-nooit-in-de-steek-latende-autootje, het maakt niet uit!

Zoek een teamgenoot waarmee je deze dag een equipe gaat vormen; je vriendin, collega,dochter of moeder. Eén wordt de bestuurder en de ander gaat navigeren. Én bedenk een unieke teamnaam.  En daarna…zoek je een absolute Ab Fab outfit uit voor deze dag!

Bolletje-Pijltje?

Een rallytoertocht is een behendigheidsrit op de openbare weg met je eigen auto. Het draait daarbij niet om snelheid maar om navigeren en opdrachten oplossen en uitvoeren. Een equipe bestaat uit een bestuurder en een navigator. Met een routeboek in het bolletje-pijltje systeem moet ieder team zich door deze route heen werken en de opdrachten zien te voltooien. Reken op rijplezier, competitie en teamwork en dit op de mooiste weggetjes door Nederland.

Tijdens de rally is er een lunch op een prachtige locatie en we finishen de rally bij een absolute Ab Fab locatie waar de dj ons opwacht en we de kurken laten knallen en waar we de uitslag gaan vieren.

PROGRAMMA:
9.00 – 9.30 uur Inschrijving en ontvangst
9.30- 9.45 uur Briefing
10.00 uur Start van de DD Ladiesrally
13.00 uur Lunch op locatie
16.00 Finish
16.30-19.00 uur Prijsuitreiking met een hapje en drankje

De bijdrage voor deze volledig verzorgde rally is € 225,00 per equipe.

Opgeven?

Geef je op via onderstaand contactformulier en je ontvangt de volledige informatie voor deze dag.

https://www.dolfdekking.nl/contact/