MOUNTAIN ATTACK

VOLGEBOEKT

Wij zijn gek van bergen en de mooie passen die er overheen lopen. De afgelopen jaren hebben we de meest waanzinnig mooie autoreizen met bergetappes gereden en we hebben een heel stel van onze favorieten gebundeld in deze nieuwe autoreis de Mountain Attack! Dus ben jij fan van prachtige vergezichten, geweldige stuurwerk, luxueuze berghotels en lekker eten? Dan is dit dé autoreis die je niet moet missen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
We hebben 4 dagen super stuurwerk door de bergen voor je in petto. Deze route start in het geweldige Bergland hotel in Sölden dat bekend is geworden door de James Bond opnames in dit gebied. Vanuit hier trekken we via de Timmelsjoch Italië in. Op dag 2 staat o.a. de Stelvio pas op het programma en rijden we door naar Zwitserland. Dag 3 blijven we in Zwitserland en op de laatste dag trekken we weer door Italie en eindigen de reis in Seefeld in Tirol in Oostenrijk. We rijden 22 onwaarschijnlijk mooie collen. Het verblijf tijdens de Mountain Attack is in prachtige luxe hotels waar je alle luxe kunt verwachten.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reizen worden uitgewerkt in mooie routeboeken in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen zoals straatnamen, plaatsen en wegnummers. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden. 

BEGELEIDING:
De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is professioneel rij- en race instructeur van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren.

Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally- en circuitevents voor DD Driving Events en heeft opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenland van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.

DATUM EN PRIJZEN:
Maandag 16 september tot en met zaterdag 21 september 2019.

De prijs voor een double room op basis van half pension is € 1595,00 per persoon.
De prijs voor een single room is op basis van half pension € 1870,00 p.p.

Inclusief in deze autoreis zijn de hotelovernachtingen in uitstekende hotels op basis van half pension (excl. drank), begeleiding van de route, routetas incl. routeboek en bruikleen van tomtom. De koffiestop- en lunchlocaties worden met zorg uitgekozen. Deelname aan deze stops is optioneel.

AANMELDEN:
U kunt zich aanmelden via het contactformulier. Geef graag om hoeveel personen het gaat.

https://www.dolfdekking.nl/contact/