Aanvallen in de Mountain Attack!

juli 12, 2018
Posted in Nieuws
juli 12, 2018 admin

Aanvallen in de Mountain Attack!

De tijd vliegt, op de kalender is te lezen dat het alweer juli is. De meesten hebben de zomervakantie voor de deur staan. Wij zijn al weer druk bezig met de tweede helft van ons jaar. De eerste trip van het naseizoen waar nog een paar plaatjes beschikbaarvoor zijn is de Mountain Attack.

Van de reizen van de afgelopen jaren hebben we een stel favorieten bergroutes uitgezocht en hierbij een stel geweldig nieuwe collen aan geplakt. Het resultaat is een spectaculaire Mountain Attack geworden waarbij je 4 dagen 20 van de mooiste bergetappes gaat rijden met de meest adembenemende uitzichten.

We starten deze trip op maandag 17 september in Sölden in het resort waar de James Bond crew ook verbleef tijdens de opnames van de James Bond film in deze regio. Een super-de-luxe Mountain resort waar het prettig verblijven is. Je kunt hier inchecken vanaf 15.00 uur en gebruik maken van de mooie luxe spa afdeling of met de pas die je krijgt van het hotel met de kabelbaan de bergen in. Om 19.00 uur is het welkomstdrankje en vanaf 20.00 uur  het kenningsmakingsdiner.

Op dinsdag gaat de trip van start en iedere dag rijden we tussen de 230-280 km. Een kleine greep uit de passen die we gaan rijden…de Timmelsjoch, de Penserjoch, de Stelvio, de Passo Gavia, de Abulapass, de Passo Maloja en Passo Foscagno en nog veel meer moois. We rijden door Oostenrijk, Italië, trekken daarna Zwitserland in en via Italië eindigen we weer in Oostenrijk. Een geweldig rondje dat op donderdagavond eindigt in het Astoria resort in Seefeld in Tirol. Het is een meer dan sportieve rit om te rijden en de overnachtingen zijn echt op toplocaties.

De route is uitgezet op bol pijl en het routeboek ontvang je bij aankomst. Maar je krijgt ook een tomtom van ons erbij waarop de routes per dag staan geïnstalleerd. Hierdoor ben je niet verplicht om op bol-pijl te rijden en is het ook mogelijk om de route alleen te rijden. We hebben altijd veel single rijders die hierdoor ook aanhaken.

  

Er is nog heel beperkt plek voor deze trip en opgeven kan nog via de mail op info@dolfdekking.nl of via de app naar Anita Dekking op 06-28529204.

Prijs voor een single room is € 1675,00 en voor een double room 1565,00 p.p.
Inclusief zijn de 5 overnachtingen in de 4 en 5 sterren hotels inclusief ontbijt en diner. De begeleiding en een rijtraining van Porsche instructeur Dolf Dekking. Je ontvang een routetas met het routeboek, de tomtom die voor de reis kosteloos beschikbaar wordt gesteld en snacks. Ben jij klaar voor deze Mountain Attack??

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *