Nieuwe autoreizen 2017 online!

Bekijk de nieuwe agenda van onze autoreizen in 2017!

Onze nieuwe autoreizen voor het seizoen 2017 staan vanaf dit weekend online. We hebben afgelopen jaar hard gewerkt om nieuwe reizen te maken en de klassiekers weer een goede update te geven zodat ze ook voor de oud-deelnemers weer interessant zijn om aan mee te doen.

De autoreizen zijn echt voor de sportieve autorijders die houden van uitdagende routes over de mooiste wegen door Europa. Wij werken hard om mooie routes te maken die veel afwisseling bieden. En iedere reis is maatwerk, speciaal door ons uitgezet en nagereden voor DD Driving Events en Autovisie. De groepen zijn klein, we gaan niet met meer dan 20 auto’s op pad en rijtrainer Dolf Dekking begeleidt altijd de reizen en voor de liefhebbers geeft hij onderweg een korte rijtraining. Onze nieuwe reizen staan nu online maar in de loop van het jaar komen er nog weekendtrips bij die we via de nieuwsbrief bekend maken. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Meld je dan aan hiervoor. Dan ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Nieuw dit jaar  is de weekend trip naar Luxemburg waar we in mei naar toe gaan. De reis door de Vogezen is vernieuwd evenals de Dolomieten trip. De toppers van vorig jaar gaan weer in de herhaling zoals Schotland, Provence en de Pyreneeën reis. En eind van het jaar 2017 gaan we zelf de grenzen van Europa over. We gaan eind oktober, begin november naar Zuid Afrika voor een geweldige route door dit prachtige land. Deze reis staat nog niet in ons overzicht maar staat er binnen 2 weken bij. Er is zeer veel interesse in deze reis. Dus houdt de nieuwsbrief en website in de gaten zodat jij erbij kunt zijn in 2017!

Bekijk ons nieuwe reisprogramma hier….

2 gedachten over “Nieuwe autoreizen 2017 online!

  1. Hoi Dolf en Anita,
    Wij hebben ons al in november opgegeven voor Schotland, maar ik heb niets meer van jullie vernomen.
    Is het wel doorgekomen?
    Groetjes Rianneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *