Nieuwe Autoreizen 2017

juli 7, 2016
Posted in Nieuws
juli 7, 2016 admin

Nieuwe Autoreizen 2017

 

Onze agenda voor de autoreizen in 2017 staat online! We hebben weer prachtige stuurmanswegenreizen uitgezet. De kick off van het seizoen is eind april met een weekendtrip door de Eifel en Ardennen.

We hebben dit jaar 3 weekendtrips op het programma staat door de Eifel en Ardennen, Luxemburg en de Vogezen. Luxemburg is een compleet nieuwe trip en de Vogezen reis is vernieuwd. Dus ook voor de oude deelnemers zeker weer een aanrader om mee te gaan.

De week-stuurmanswegenreizen gaan dit jaar naar Schotland, Provence, Dolomieten en de Pyreneeën. En nieuw in onze agenda is een reis door Zuid Afrika. Deze staat nog niet online maar wordt binnen 2 online gezet. We vertrekken in ieder geval eind okt/begin november 2017 naar dit prachtige land. Er is enorm veel interesse in deze reis dus wil je op de lijst komen voor deze lijst stuur dan even een mail naar info@dolfdekking.nl. Dan ontvang jij als eerste de mogelijkheid tot aanmelden.

vogezen-website-6-1 vogezen-website

Er komen nieuwe rijtrainingen bij van Dolf Dekking. De ‘basis’ rijtraining blijft er uiteraard in evenals de Nürburgringtraining. Er komt een Eifel rijtraining bij, een jongerentraining en een speciale bochtentechniek training. Dolf zal ook nieuwe video’s op de site gaan plaatsen met korte rijtips.

vogezen autoreis dolf dekking

 

Comments (3)

    • Anita Dekking

      Hoi Kees, de nieuwsbrief incl de nieuwe reisagenda komt er deze week aan! Gr. Anita Dekking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *