juli 8, 2016 admin

Ontvang gratis de autoroute van de Gorges du Verdon!

Ontvang gratis de autoroute download voor de Grand Canyon van Europa.

De vakantie staat voor de deur en misschien ben je door de prachtige reportage in de Autovisie van Peter Hilhorst wel super enthousiast geworden over deze route. De Grand Canyon van Europa is echt een gebied dat je een keer bezocht moet hebben en je kunt er helemaal via een geweldige autoroute doorheen rijden.

Wij hebben deze route voor je uitgewerkt in het bolletje pijltje systeem. Nooit gereden met bol-pijl? Zet je dagteller op nul en ga rijden. Rijd de opgegeven kilometers zoals het in de route staat en dan kom je bij de situatieschets uit zoals in het boek. Zet dan voordat je afslaat je dagteller op nul en ga rij verder. En dan herhaal je weer bovenstaand. Heel simpel!

In de zomermaanden is deze route natuurlijk druk bezocht. Wil je wat rustiger rijden en niet in een file tussen de campers om hoog kruipen? Ga dan vroeg in de ochtend of juist in de avond hier rijden. Vanaf half juni begint het hier druk te worden.

Een echte aanrader is om het meer van de Gorges du Verdon in te gaan met een kano. Een ervaring die je nooit meer vergeet.

autoroute Gorges du Verdon autoreizen Dolf Dekking

 

Wil je de route downloaden? Vul onderstaand formulier in en ontvang de gratis Dolf Dekking autoreis route in je mailbox.

[wysija_form id=”13″]

 

Comments (5)

  • Anita Dekking

   Als je nog vragen hebt over de route of locaties trek je maar aan de bel! groet Anita

 1. Wij waren daar circa 4 weken geleden op vakantie. Die route Gorges du Verdon (wij kwamen er per toeval achter) is een must en wij hebben waarschijnlijk een iets andere route gereden, maar het was geweldig!
  Wij hebben er een dagje van gemaakt, helemaal perfect!

  • Anita Dekking

   Super leuk om te horen! Het is echt een prachtig gebied he! Binnenkort komt er weer een nieuwe route online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *