PETIT TOUR LUXEMBOURG

Voor het derde jaar op rij gaan we voor een weekendtrip naar Luxemburg. In het piepkleine landje met zijn mooie wegen kun je geweldig rijden. Luxemburg investeert jaarlijks miljoenen in het wegennet want ze snappen dat de goede asfalkwaliteit een toeristische trekpleister is. Zeker als die routes verleidelijk slingeren door stille valleien, langs kronkelende rivieren en over uitdagende heuvels. En dat gecombineerd met de spotgoedkope brandstofprijzen…tanken voelt hier als indrinken tijdens happy hour.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Dit jaar een compleet nieuwe editie van de Petit Tour de Luxembourg met mooie en sportieve routes van rond de 275 km per dag. We starten beide dagen om 9 uur en finishen tussen 4 en 5 uur.

Dit jaar is een mooi hotel in Arlon de uitvalsbasis voor beide dagen. We starten de trip beiden dagen om 09.00 uur vanaf het hotel. Je krijgt een weekend heerlijk ongestoord autorijden. De wegen zijn net een geasfalteerde achtbaan met fantastische uitzichten over de heuvels en bossen. Tijdens dit stuurweekend door Luxemburg rijden we door “Petite Suisse”, een stuk van de wijnroute langs de Moezel, door het sprookjesachtige Müllerthal en we komen door oude Middeleeuwse dorpen als Larochette. Op vrijdag en zaterdagavond dineren we samen in het restaurant van het hotel.

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Er zijn nog tal van gebieden waar het nog echt lekker sturen is, waar mens en machine tot het uiterste kunnen gaan. Daar hebben wij prachtige sportieve autoreizen uitgezet  met heel veel afwisseling in de routes.

En wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je de kwaliteiten van je auto écht ervaren. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee. 

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reizen worden uitgewerkt in mooie routeboeken in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen zoals straatnamen, plaatsen en wegnummers. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden. 

BEGELEIDING:
De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is professioneel rij-en race instructeur van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren.  Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally-en circuitevents voor DD Driving Events en heeft verder opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.

DATUM EN PRIJZEN:
Deze autoreis start op vrijdag 24 mei tot en met zondag 26 mei. We ontmoeten elkaar tussen 17.00-18.00 uur in Arlon en de weekendtrip eindigt op zondagmiddag rond 16.00 uur.

Double of twinroom op basis van half pension € 645,00 per persoon.
Single room op basis van half pension € 760,00 per persoon.

Inclusief in deze autoreis zijn de hotelovernachtingen op basis van half pension (excl.drank), de begeleiding, een rallytas met een mooi uitgewerkt routeboek (op bol-pijl,) een in bruikleen beschikbare tomtom naviatiesysteem, snacks en drinken.

Aanmelden kan via het contactformulier: