mercedes op nurburgring in training dolf dekking

DD Rijtraining Nürburgring

Beleef een topdag op het meest legendarische circuit ter wereld. De DD Rijtraining Nürburgring is een intensieve en spectaculaire rijtraining waarop u begeleid de 20,8 km en 74 bochten van de Nürburgring Nordschleife gaat temmen in uw eigen auto. De instructie wordt aangepast op de wensen en capaciteiten van de rijder. Doel van deze rijtraining is om veilig de fijne kneepjes van de ‘Groene Hel’ onder de rechtervoet te krijgen.

Onderdelen in deze rijtraining:

Zit-en stuurhouding
Remtechniek
Kijktechniek
Bochtentechniek
Rijden van ideale lijnen
Rijden op hoge snelheid (D)
Remmen met ABS op hoge snelheid
Rijden op de Nordschleife

Deze rijtraining is voor diegene die alles alles uitzichzelf en hun auto willen halen en dit op het meest legendarische circuit ter wereld. Dit gigantische circuit is het ultieme rijparadijs om u auto volledig te leren benutten en het vermogen van de auto te leren beheersen.

PROGRAMMA DD RIJTRAINING NÜRBURGRING
Start bij Hotel Bilderberg in Tegelen in overleg en afhankelijk van openingstijd Nürburgring.
– ontvangst met koffie / korte theorie les
Op weg naar de Nürburgring traint u op rem, kijk, bocht- en schakeltechniek. Eenmaal in de Eifel leert u de vaardigheden voor het rijden met hoogteverschillen. En dan…het circuit op. Het aantal rondes op de Nürburgring gaat naar wens en capaciteit. Na het rijden op de Ring zet de rijtraining zich weer voort op de openbare weg terug naar de startlocatie.

PRIJS EN BOEKEN
DD Rijtraining Nürburgring  € 645,00 incl. BTW.  

U krijgt de hele dag  een 1-op-1 rijtraining  inclusief ontvangst met koffie/thee, lunch, certificaat en magazine met meer rijtips van Dolf Dekking.

Deze training moet u boeken in overleg met Dolf Dekking. Gezamenlijk kijken we naar een passende datum en waarop de Nürburgring geopend is voor ‘vrij rijden’. Bel naar Dolf Dekking 06 – 55 88 44 84 of mail naar info@dolfdekking.nl


OVER ONS
Dolf Dekking en zijn team zijn o.a. de vaste rijtrainers voor Pon Porsche Import. Voor Porsche verzorgen we landelijk alle rijtrainingen van de Porsche Advanced Driver Trainingen. Dolf heeft ook jarenlang voor de Autovisie Drivers Academy rijtrainingen verzorgd. Het team van Dolf Dekking Driving Events bestaat uit professionele gecertificeerde rijtrainers. Dolf Dekking heeft zelf al ontelbare kilometers op de Nürburgring gereden en les gegeven.

Bekijk hier de video: Onboard bij Dolf Dekking – Nordschleife