DD Nürburgring Rijtraining

WAT IS HET?
Beleef een topdag op het meest legendarische circuit ter wereld. Dit is een intensieve en spectaculaire rijtraining waarop u begeleid de 20,8 km en 74 bochten van de Nürburgring Nordschleife gaat temmen in uw eigen auto. De instructie wordt aangepast op de wensen en capaciteiten van de rijder. Doel is om veilig de fijne kneepjes van de ‘Groene Hel’ onder de rechtervoet te krijgen.
IMG_5299

VOOR WIE?
Voor diegene die alles alles uitzichzelf en hun auto willen halen. Dit gigantische circuit is het ultieme rijparadijs om u auto volledig te leren benutten en het vermogen van de auto te leren beheersen.

PROGRAMMA
De training begint bij Hotel Bilderberg in Tegelen. (Starttijd van de training is afhankenlijk van de openingstijden van de Nürburgring. Op weg naar de Nürburgring traint u op rem, kijk, bocht- en schakeltechniek. Eenmaal in de Eifel leert u de vaardigheden voor het rijden in de bergen. En dan…het circuit op. Het aantal rondes op de Nürburgring gaat naar wens en capaciteit. Na het rijden op de Ring zet de training zich weer voort op de openbare weg terug naar de startlocatie.

WAT KRIJG IK?
Gedurende de hele training 1-op-1 training van Dolf Dekking. Drankjes en lunch zijn inbegrepen in de prijs. Kosten voor de branstof en entree Nürburgring zijn voor eigen rekening.

WAT KOST HET?
De training kost € 645,00 incl. BTW. Deze training is ook uitermate geschikt om met 2 personen te doen of met 2 auto’s. U deelt dan de instructie tijd. Meerkosten € 35,00 voor lunch.

BOEKEN
Klik op de link van de website van de Nurburgring – ‘touristenfahrten” voor een geschikte datum en boek deze dag op het online boekingssysteem. U ontvangt dan direct een bevestiging van de training.
https://www.nuerburgring.de/angebote/motor-action/touristenfahrten-nordschleife/oeffnungszeiten-nordschleife.html
U kunt direct online boeken en voor overleg over een trainingsdag kunt u een mail sturen naar info@dolfdekking.nl.

WAAROM BIJ DOLF DEKKING?
Er zijn weinig instructeurs in Nederland die zo’n brede ervaring hebben op autogebied als Dolf Dekking en zijn instructeurs. Dolf is onder meer de vaste rijtrainer van Pon Porsche Import en van het magazine Autovisie. Hij heeft al duizenden mensen getraind in zeer veel verschillende auto’s. Van Porsche 918, Corvette tot Golf GTI, Ferrari, Lotus, Audi R8, Ford Focus RS etc. Dolf heeft zelf al ontelbare kilometers op de Nürburgring gereden.

 

Bekijk hier de video: Onboard bij Dolf Dekking – Nordschleife