DD Rijtrainingen

“In de DD Rijtraining gaan wij verder daar
waar uw rijles is gestopt!”

Dolf Dekking Driving Events is gespecialiseerd in het geven van advanced rijtrainingen op de openbare weg. Bij Dolf en zijn instructeurs kunt u terecht voor een rijtraining op hoog niveau. Iedere rijtraining is een 1-op-1 rijtraining. U krijgt maatwerk en de rijtraining wordt aangepast op de kwaliteiten en wensen van de cursist.

Een rijtraining van Dolf Dekking Driving Events is een uitdagende en intensieve training op de openbare weg achter het stuur van uw eigen auto. Een dag waarop u alle fijne kneepjes van het autorijden krijgt bijgebracht. Maar tijdens de rijtraining leert u ook het benutten én beheersen van het vermogen van uw auto. Onderdelen in deze training zijn remtechniek, kijktechniek, bochten techniek en het rijden van ideale lijnen. Leer hoe je goed en veilig een bocht doorstuurt en op welk punt rem ik een bocht aan? Maar ook het rijden op hoge snelheid komt aan bod op de Duitse Autobahn met het maken van een harde remming met ABS op hoge snelheid. En een belangrijk onderdeel in de rijtraining is de houding van de bestuurder. Kortom, leer hoe autorijden veiliger, vlotter en vooral leuker wordt. En ervaar welk verschil het eigen handelen maakt in extreme situaties.

“Alles draait om rijplezier”
Dolf Dekking, Insider Porsche magazine 2015

Dolf heeft een perfecte formule ontwikkeld voor rijtrainingen op de openbare weg en heeft een heel team van instructeurs die voor hem werken . Zij geven de rijtrainingen op de openbare weg; daar waar ‘het’ gebeurt. Hij gaat op pad met mensen om ze nog beter te leren rijden, het volledig leren benutten van het vermogen van hun auto, maar wat hij de deelnemers vooral bijbrengt; alles draait om rijplezier!

U hebt de keuzen uit diverse rijtrainingen zoals de Rijtrainingen level 1 en 2. Hierin komen alle facetten van het autorijden aan bod. In de bochtentraining wordt een speciaal uitgezette route gereden waarin u de perfect leert bochten te rijden. Wilt u een rijtrainingen met hoogteverschillen en bochtenwerk? Dan is de Eifel rijtraining een goede keuze. En wilt u uw rijtraining combineren met een aantal rondes op de prachtige Nürburgring? Kiest u dan voor deze rijtraining. U kunt altijd in overleg met Dolf Dekking besluiten welke training het beste aansluit op uw wensen.

 

porsche event 918