DD Rijtraining Plus

NL

Openbare weg rijtraining

v.a. € 595,- p.p.

Bekijken

DD Rijtraining Pro

NL

Openbare weg rijtraining

v.a. € 595,- p.p.

Bekijken

DD Rijtraining Bochtentechniek

NL

Openbare weg rijtraining

v.a. € 595,- p.p.

Bekijken

DD Rijtraining Eifel

DE

Openbare weg rijtraining

v.a. € 655,- p.p.

Bekijken

DD Rijtraining Nürburgring

DE

Trainen op het meest legendarische circuit ter wereld

v.a. € 655,- p.p.

Bekijken

WAT IS HET?
Een rijtraining van Dolf Dekking Driving Events is een uitdagende en intensieve training op de openbare weg achter het stuur van uw eigen auto. Een dag waarop u alle fijne kneepjes van het autorijden krijgt bijgebracht. En tijdens de training leert u het benutten én beheersen van het vermogen van uw auto.

Onderdelen in deze training zijn rem, kijk en bochtentechniek en het rijden van ideale lijnen. Leer hoe je goed en veilig een bocht doorstuurt en op welk punt rem je een bocht aan? Het rijden op hoge snelheid komt aan bod op de Duitse Autobahn  inclusief het maken van een harde remming met ABS op hoge snelheid. Anticiperen in het verkeer wordt uiteraard ook getraind. Daarnaast is een belangrijk onderdeel in de rijtraining de houding van de bestuurder. Het is een volledige training waarin je leert hoe autorijden veiliger, vlotter en vooral leuker wordt. En ervaar welk verschil het eigen handelen maakt in extreme situaties.

Dolf Dekking Driving Events is gespecialiseerd in het geven van advanced rijtrainingen op de openbare weg, daar waar hét gebeurt.  Bij Dolf en zijn team van instructeurs kunt u terecht voor een rijtraining op hoog niveau. Iedere training is een 1-op-1 rijtraining. U krijgt maatwerk en de training wordt aangepast op de kwaliteiten en wensen van de cursist. Het gaat het echt om bestuurders nog beter te leren rijden en het volledig leren te benutten van het vermogen van hun auto. En wat naast alle veiligheid en rijtechnieken bij Dolf Dekking Driving Events het allerbelangrijkste is…alles draait om rijplezier!

WELKE RIJTRAINING?
U hebt de keuzes uit diverse rijtrainingen zoals de Rijtrainingen Plus en Pro. Hierin komen alle facetten van het autorijden aan bod. In de bochtenrijtraining wordt een speciaal uitgezette route gereden waarin u de perfect leert bochten te rijden. Wilt u een trainingen met hoogteverschillen en bochtenwerk? Dan is de Eifel training een goede keuze. En wilt u uw rijtraining combineren met een aantal rondes op de prachtige Nürburgring? Kiest u dan voor deze rijtraining. U kunt altijd in overleg met Dolf Dekking besluiten welke rijtraining het beste aansluit op uw wensen.

    NEEM CONTACT OP

    Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.