DD RIJTRAINING EIFEL

DD RIJTRAINING EIFEL

Autorijden wordt pas echt leuk als de wegen bochtiger worden en het landschap heuvelachtig. Dat soort gebieden hebben we niet in Nederland maar vlak over de grens met Duitsland biedt de Eifel dit allemaal wel. Om u te leren hier optimaal van te genieten met uw auto is er de DD Rijtraining Eifel. Deze leert u sportief maar veilig rijden in bergachtige gebieden. Ervaar hoe u het vermogen van uw eigen auto volledig kunt benutten én beheersen en vooral kunt genieten van prachtige routes. Daar heeft u ook plezier van tijdens toekomstige vakanties en autoreizen.

ONDERDELEN IN DEZE RIJTRAINING:
Zit- en stuurhouding
Remtechniek
Kijktechniek
Bochtentechniek
Rijden van ideale lijnen
Rijden op hoge snelheid
Remmen met ABS op hoge snelheid

Leer hoe autorijden dynamischer, veiliger en vooral leuker wordt. Ervaar welk verschil het eigen handelen maakt in extreme situaties.

PROGRAMMA DD RIJTRAINING EIFEL:
09.30:  ontvangst met koffie / korte theorieles
10.00 – 12.30 uur: ochtendprogramma training (NL) (D)
12.30 – 13.15 uur: lunch
13.15 – 16.00 uur: middagprogramma training (D)
16.00 – 16.15 uur: afsluiting training met evaluatie en uitreiken certificaat

WAAROM OP DE OPENBARE WEG?
Dolf Dekking is al meer dan 25 jaar gecertificeerd rijtrainer en heeft een perfecte formule ontwikkeld voor rijtrainingen op de openbare weg waarin u zeer snel resultaat boekt. Hij geeft deze rijtrainingen bewust op de openbare weg. In zijn jarenlange loopbaan zag hij wanneer mensen iets aanleren op een gesloten circuit (b.v. met een slipcursus) dit slecht weten toe te passen zodra ze in een gelijke situatie terechtkomen op de openbare weg. U leert juist te handelen in dagelijkse situaties en in noodsituaties op de openbare weg, daar waar hét gebeurt.

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  PRIJS EN BOEKEN
  DD Rijtraining Eifel         € 655,00 incl. btw

  U krijgt de hele dag een 1-op-1 rijtraining in uw eigen auto waarbij u zelf rijdt en de instructeur naast u zit. De ontvangst met koffie, lunch, certificaat en een goodiebag .

  RIJTRAINING PLUS

  RIJTRAINING PRO

  RIJTRAINING BOCHTEN

  RIJTRAINING EIFEL

  RIJTRAINING NÜRBURGRING

  OVER ONS


  Dolf Dekking en zijn team zijn o.a. de vaste rijtrainers voor Pon Porsche Import. We verzorgen landelijk alle Porsche Advanced Driver Trainingen voor iedere Porsche dealer. Dolf heeft ook 13 jaar voor de Autovisie Drivers Academy rijtrainingen verzorgd. Het team van Dolf Dekking Driving Events bestaat uit professionele gecertificeerde rijtrainers.