DD RIJTRAINING PRO

De DD Rijtraining Pro is een vervolg op de DD Rijtraining Plus. De DD Rijtraining Pro is een openbare weg training waarin u uw rijvaardigheid nóg meer perfectioneert. Bij deze 1-op-1 rijtraining is de eigen auto het lesmateriaal. Onderdelen in deze rijtraining zijn op Pro niveau. De instructeur leert u welk verschil uw eigen handelen maakt in meer extreme situaties d.m.v. ongeval vermijdende oefeningen. Geniet nog meer van het vermogen van uw eigen auto en hoe u deze op een veilige manier volledig kunt benutten én beheersen.

ONDERDELEN IN DE DD RIJTRAINING PRO:
– Herhaling zit- en stuurhouding
– Herhaling remtechniek
– Herhaling kijktechniek
– Ongeval vermijdende oefeningen
– Bochtentechniek Pro
– Rijden van ideale lijnen Pro
– Rijden op hoge snelheid (D)
– Remmen met ABS op hoge snelheid

PROGRAMMA DD RIJTRAINING PRO:
09.30:  ontvangst met koffie / korte theorieles
10.00 – 12.30 uur: ochtendprogramma training (NL)
12.30 – 13.15 uur: lunch
13.15 – 16.00 uur: middagprogramma training (D)
16.00 – 16.15 uur: afsluiting training met evaluatie en uitreiken certificaat

WAAROM OP DE OPENBARE WEG?
Dolf Dekking is al meer dan 25 jaar gecertificeerd rijtrainer en heeft een perfecte formule ontwikkeld voor rijtrainingen op de openbare weg waarmee u zeer snel resultaat boekt. Hij geeft deze rijtrainingen bewust op de openbare weg. In zijn jarenlange loopbaan zag hij wanneer mensen iets aanleren op een gesloten circuit (b.v. met een slipcursus) dit slecht weten toe te passen zodra ze in een gelijke situatie terechtkomen op de openbare weg. U leert juist te handelen in dagelijkse situaties en in noodsituaties op de openbare weg. Daar waar hét gebeurt.

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  PRIJS
  DD Rijtraining Pro    € 595,00 incl. BTW

  U krijgt de hele dag een 1-op-1 rijtraining in uw eigen auto waarbij u zelf rijdt en de instructeur naast u zit. De ontvangst met koffie, lunch, certificaat en een goodiebag waarin u het Dolf Dekking magazine aantreft. Hierin kunt u alle rijtips na de training nog eens nalezen.

  OVER ONS

  Dolf Dekking en zijn team zijn o.a. de vaste rijtrainers voor Pon Porsche Import. Voor alle dealers in Nederland verzorgen we de PorscheAdvanced Driver trainingen. Dolf heeft ook 13 jaar de Autovisie Drivers Academy rijtrainingen verzorgd. Het team van Dolf Dekking Driving Events bestaat uit professionele, gecertificeerde rijtrainers.