DD RIJTRAINING PLUS

Wat is er nu mooier om dagelijks optimaal te kunnen genieten van het vermogen en de rijdynamiek van uw eigen auto? Dat kan met de DD Rijtraining Plus die u helpt meer uit uw auto te halen. Leer hoe hoe u alle mogelijkheden van uw eigen auto volledig kunt benutten én beheersen. De training vindt plaats op de openbare weg, daar waar u zelf ook het meest te vinden bent.

ONDERDELEN IN DEZE RIJTRAINING ZIJN:
Zit- en stuurhouding
Remtechniek
Kijktechniek
Bochtentechniek
Rijden van ideale lijnen
Rijden op hoge snelheid (D)
Remmen met ABS op hoge snelheid

Kortom, leer in één dag hoe autorijden dynamischer, veiliger en vooral leuker wordt. Ervaar welk verschil het eigen handelen maakt in extreme situaties.

PROGRAMMA DD RIJTRAINING PRO:
09.30:  ontvangst met koffie / korte theorieles
10.00 – 12.30 uur: ochtendprogramma training (NL)
12.30 – 13.15 uur: lunch
13.15 – 16.00 uur: middagprogramma training (D)
16.00 – 16.15 uur: afsluiting training met evaluatie en uitreiken certificaat

WAAROM OP DE OPENBARE WEG?
Dolf Dekking is al meer dan 25 jaar gecertificeerd rijtrainer en heeft een perfecte formule ontwikkeld voor rijtrainingen op de openbare weg waarin u zeer snel resultaat boekt. Hij geeft deze rijtrainingen bewust op de openbare weg. In zijn jarenlange loopbaan zag hij wanneer mensen iets aanleren op een gesloten circuit (b.v. met een slipcursus) dit slecht weten toe te passen zodra ze in een gelijke situatie terechtkomen op de openbare weg. U leert juist te handelen in dagelijkse situaties en in noodsituaties op de openbare weg, daar waar hét gebeurt.

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  PRIJS EN BOEKEN
  DD Rijtraining Eifel       € 645,00 incl. btw

  U krijgt de hele dag een 1-op-1 rijtraining in uw eigen auto waarbij u zelf rijdt en de instructeur naast u zit. De ontvangst met koffie, lunch, certificaat en een goodiebag waarin u het Dolf Dekking magazine aantreft. Hierin kunt u alle rijtips na de training nog eens nalezen.

  OVER ONS
  Dolf Dekking en zijn team zijn o.a. de vaste rijtrainers voor Pon Porsche Import. Wij verzorgen landelijke alle rijtrainingen van de Porsche Advanced Driver Trainingen voor iedere Porsche dealer. Dolf heeft ook 13 jaar voor de Autovisie Drivers Academy rijtrainingen verzorgd. Het team van Dolf Dekking Driving Events bestaat uit professionele, gecertificeerde rijtrainers.