DD RIJTRAINING NÜRBURGRING

De beroemde Nordschleife behoeft eigenlijk geen uitleg meer. De 20,8 km lange baan met zijn 73 bochten biedt alles wat je van een circuit mag verwachten. Snelle bochten afgewisseld met langzame doordraaiers, een kombocht, hoogteverschillen en lange rechte stukken, de Nordschleife heeft het allemaal. Niet voor niets gebruiken veel autofabrikanten het circuit voor de tests van hun nieuwe modellen. Tijdens de DD Rijtraining Nürburgring gaat u in uw eigen auto onder begeleiding van een instructeur deze ‘Groene Hel’ temmen. Reken op een intensieve dag maar de instructie wordt aangepast op de wensen en capaciteiten van de rijder. Het doel van deze rijtraining is tenslotte om veilig de fijne kneepjes van de ‘Groene Hel’ onder de rechtervoet te krijgen.

ONDERDELEN IN DEZE RIJTRAINING:
– Zit- en stuurhouding
– Remtechniek
– Kijktechniek
– Bochtentechniek
– Rijden van ideale lijnen
– Rijden op hoge snelheid (D)
– Remmen met ABS op hoge snelheid
– Rijden op de Nordschleife

Deze rijtraining is voor diegene die alles uitzichzelf en zijn auto wil halen en dit op het meest legendarische circuit ter wereld. Dit gigantische circuit is het ultieme rijparadijs om de capaciteiten van uw auto volledig te leren benutten en het vermogen te leren beheersen.

PROGRAMMA DD RIJTRAINING NÜRBURGRING
Start bij Hotel Bilderberg in Tegelen in overleg en afhankelijk van openingstijd Nürburgring. Ontvangst met koffie / korte theorieles. Op weg naar de Nürburgring traint u op rem-, kijk-, bocht- en schakeltechniek. Eenmaal in de Eifel leert u de vaardigheden voor het rijden met hoogteverschillen. En dan… het circuit op. Het aantal rondes op de Nürburgring gaat naar wens en capaciteit. Na het rijden op de Ring zet de rijtraining zich weer voort op de openbare weg terug naar de startlocatie.

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  PRIJS EN BOEKEN
  DD Rijtraining Nürburgring  € 655,00 incl. BTW.
  Exclusief zijn de rondes op de Nordschleife. Dit doen we omdat niet iedereen evenveel rondes op de baan wil rijden. Je kunt de tickets bij de baan kopen.

  U krijgt de hele dag een 1-op-1 rijtraining in uw eigen auto waarbij u zelf rijdt en de instructeur naast u zit. De ontvangst met koffie, lunch, certificaat en een goodiebag waarin u het Dolf Dekking magazine aantreft. Hierin kunt u alle rijtips na de training nog eens nalezen.

  Deze training moet u boeken in overleg met Dolf Dekking. Gezamenlijk kijken we naar een passende datum waarop de Nürburgring geopend is voor ‘vrij rijden’. Bel naar Dolf Dekking 06 – 55 88 44 84 of vul het bovenstaand contactformulier in.

  OVER ONS

  Dolf Dekking en zijn team zijn o.a. de vaste rijtrainers voor Pon Porsche Import. We verzorgen voor alle dealers  de Porsche Advanced Driver Trainingen. Dolf heeft ook 13 jaar voor de Autovisie Drivers Academy rijtrainingen verzorgd. Het team van Dolf Dekking Driving Events bestaat uit professionele gecertificeerde rijtrainers. Dolf Dekking heeft zelf al ontelbare kilometers op de Nürburgring gereden en hier les gegeven.