TOUR DE PROVENCE

VOLGEBOEKT

Rijden als god in Frankrijk, dat is een beetje de rode draad van deze autoreis. We logeren bij een prachtig chateau in het zuiden van Frankrijk. Dit is onze uitvalsbasis voor 5 dagen waar je wordt omringd met alle luxe.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
In het zuiden van Frankrijk hebben we een 4 daagse autoreis uitgezet door de prachtige gebieden van de Haute Alpes, de Ardèche en de Provence. Hier kun je ongestoord rijden over de meest fantastische wegen. Deze stuurmanswegentrip gaat over spectaculaire collen zoals de Mont Ventoux, door de olijfboom-en wijngaarden bij Nyons en de prachtige route langs de Pont d’Arc bij de rivier de Ardeche. En in deze periode staan de lavendelvelden volop in bloei, het is echt de mooiste tijd van het jaar om hier te zijn!

VOOR WIE?
Dit is dé autoreis voor iedereen die naast lekker autorijden ook van relaxen en luxe houdt. Je kunt genieten van mooi stuurwerk maar ook van de omgeving.  Je arriveert op maandagmiddag bij het chateau en rijden 4 dagen rond de 225 km per dag. Bij het chateau is het na de trip prima vertoeven bij het zwembad of in de mooie omgeving. En de avonden zijn voor het genieten van een mooi diner op het met vuurkorven verwarmde terras.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reizen worden uitgewerkt in mooie routeboeken in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen zoals straatnamen, plaatsen en wegnummers. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag is geïnstalleerd. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.


BEGELEIDING:
De reis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is professioneel rij-en race instructeur van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren.  Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally-en circuitevents voor DD Driving Events en heeft verder opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje.

DATUM EN PRIJZEN:
We ontmoeten elkaar op maandagmiddag 24 juni tussen 17.00 uur bij het chateau. We rijden 4 dagen en op zaterdag 29 juni na het ontbijt kan ieder zijn reis voortzetten of naar huis rijden.

Wij hebben de beschikbaarheid over 3 type kamers:
Double rooms:
Chateau Double de luxe room op basis van half pension € 1575,00 per persoon (7 stuks)
Chateau Junior Suite op basis van half pension € 1675,00 per persoon ( 4 stuks)
Chateau Suite op basis van half pension € 1795,00 per persoon (2 stuks)

Single rooms:
Chateau (double) de luxe room op basis van half pension € 1745,00 per persoon (3 stuks)

Je kunt bij je boeking aangeven naar welke kamer de voorkeur uit gaat. De boeking gaat naar beschikbaarheid van bovenstaande kamers.

Inclusief in deze autoreis zijn de hotelovernachtingen op basis van half pension (excl.drank), de begeleiding, een rallytas met een mooi uitgewerkt routeboek (op bol-pijl,) een in bruikleen beschikbare tomtom naviatiesysteem, snacks en drinken. Wij zoeken met zorg koffiestop- en lunchlocaties uit. Je kunt hier optioneel gebruik van maken.

AANMELDEN:
Je kunt je aanmelden via het contactformulier en geef graag aan om welke kamer het gaat en hoeveel personen.

https://www.dolfdekking.nl/contact/