dolf dekking

ZEELAND PARELS

HOLLANDSE TOERRITTEN

DOLF DEKKING

ZEELAND PARELS

Ga mee met de Zeeland Parels toerrit. Deze prachtige authentieke provincie is het bezoeken meer dan waard. We laten je in deze toerrit veel highlights zien in deze regio zoals de Zeelandbrug, Zierikzee en Middelburg. De wegen slingeren hier door het wijdse landschap waarin je ook regelmatig de Zeeuwse wateren zult zien. 

Lengte: 140 km

10.30 - 15.00 UUR

Prijs per equipe  € 195,00

We starten om 10.30 uur bij Strandclub Zee in Scharendijke. Hier starten we met koffie en een Zeeuwse lekkernij. Na de koffie volgt een korte briefing. Dan ontvangt iedereen zijn lunch- en  goodiebag en met hierin het routeboek. We hebben ook tomtom navigatiesystemen waarop de route is geïnstalleerd voor diegene die alleen rijden of liever niet willen navigeren. 

Onderweg slaan we het liefst ons kleedje weer uit voor een gezellige picknick maar als de weergoden iets minder goed gestemd zijn organiseren we een parking lunch. 

De Zeeland Parels toerrit is volledig verzorgd en deelname kan per equipe maar alleen rijden is ook mogelijk als je de tomtom gebruikt. 

De Zeeland Parels toerrit is op zondag 23 mei en deelname bedraagt € 195,00 per equipe en voor de single rijders € 125,00. 

De rijden met maximaal 20 auto’s. Wij zijn een voorstander van mooi toeren waarbij de persoonlijke aandacht en gezelligheid net zo belangrijk is.

TAYCAN IN ZIERIKZEE

MEER DAN 30 JAAR ERVARING IN RIJTRAININGEN

MEER DAN 30.000 AUTOLIEFHEBBERS GINGEN JE VOOR

DÉ SPECIALIST IN HET UITZETTEN VAN MOOIE HOLLANDSE TOERRITTEN

DE BESTE INSTRUCTEURS STAAN VOOR JE KLAAR

GROOTSTE IN NEDERLAND IN OPENBARE WEG RIJTRAININGEN

DE HELE TOERRIT IS GEHEEL VERZORGD